جواب صفحه ۶۰ نگارش ششم

با سلام خدمت کاربران محترم دانشکده ها . و اما ما و شما کلاس ششمی ها یک درس دیگری از کتاب نگارش با جواب ! این بار هم جواب صفحه ۶۰ نگارش پایه ششم ابتدایی درس دهم عطار و جلال الدین محمد بصورت رایگان برای کاربران عزیز و محترم تهیه کرده ایم.

که بیشتر افراد بخاطر برخی مشکلات که در پاسخ به سوالات نگارش ششم داشته اند امروز تیم دانشکده ها به تمام کمال با کاربرانش همراه هست.

بخاطر مشکلات کلاس ششم ابتدایی با حل صفحه ۶۰ کتاب نگارش ششم را که برخی از دانش آموزان که مشکل دارند.

مجبور هستند جواب سوالات را با جستجو کردن در اینترنت  راهی برای این مشکلات که پیش رو دارند در کتاب درسی جواب صفحه ۶۰ نگارش ششم رفع کنند.

خب برای رفع مشکلات  سوالات کتاب نگارش ششم ابتدایی ما این گام به گام نگارش ششم را بصورت رایگان در انتهای همین پست برای شما قرار داده ایم و ما با شما در سایت دانشکده ها همراه هستیم.

این سوالات پایه ششم نگارش درس دهم عطار و جلال الدین محمد که ما قرار داده ایم با پاسخ به سوالات رایگان و حل و فصل تمرین کتاب نگارش ششم هستند  که این گام به گام نگارش ششم بصورت کامل و دقیق میباشد و با کتب درسی جدید منطبق دارد.

خب عزیزانی که نیاز به جوابهای کتاب نگارش ششم پایه ۶ ابتدایی دارند ما بصورت رایگان ، در انتهای همین پست  لینک دانلود جواب صفحه ۶۰ نگارش ششم رایگان با پاسخ را قرار داده ایم .

دیگه نیازی ندارید که بخواید هزینه ای را برای پرداخت کتاب نگارش بپردازید ما برای شما بصورت رایگان در اختیارتان گذاشته ایم و انشالله با یاری و همکاری و حمایت شما کم کم تمام دروس را رایگان قرار خواهیم داد حمایت شما فقط معرفی سایت برای دوستان خود که دیگر نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای نداشته باشید در جوابات درسی خود.

 

نگارش صفحه ۶۰ نگارش ششم

۱ متن زیر را تا سه سطر ادامه دهید.
اگر به جای دوستان دهخدا بودم… (هر کدام را دوست داشتید بنویسید)
جواب سوال. کتاب را می گرفتم و از او می‌خواستم تا کتاب را ادامه بدهد ولی چون عمر او رو به پایان بود و نمی توانست ادامه بدهد خودم با تلاش و کوشش و پشت کار ادامه می دادم با اینکه سخت بود.

جواب سوال. کتاب را می‌گرفتم و از او می‌خواستم تا کتاب را ادامه بدهد ولی چون عمر او رو به پایان بود و نمی توانست ادامه بدهد خودم با تلاش و کوشش و پشت کار ادامه می دادم با اینکه سخت بود این متن توسط نویسنده ارسال شده است با تشکر از نویسنده عزیز.

جواب سوال.

اگر به جای دوستان دهخدا بودم، بیشتر با او درباره لغت نامه اش صحبت و همکاری می کردم و از تبحّر او در ادبیات بیشتر استفاده می بردم. سعی می کردم زمان بیشتری را با او باشم تا از گنج وجود او بیشتر استفاده کنم که بعدها از نبود او حسرت نخورم. مردی بزرگ که لغت نامه ای بزرگ برای ما به یادگار گذاشت. باشد که با استفاده از واژگان زبان پارسی زحمات او ارج بنهیم.

۲ واژه های زیر را به ترتیب حروف الفبا مرتب کنید، سپس با استفاده از آنها، یک بند درباره ی یکی از نام آورانی که میشناسید، بنویسید.
پایداری – جمع آوری – تحقیق- اندیشمندان – یادگار- آثار – تأثیرگذار- جاودانگی
جواب سوال. آثار، اندیشمندان، پایداری، تأثیرگذار، تحقیق، جاودانگی، جوانمرد، یادگار
ما باید به آثار اندیشمندان ایرانی و پایداری آنها در برابر شکست ها بیندیشیم. مانند علی اکبر دهخدا. آثار و اطلاعات دهخدا بر مردم تاثیر گذار بود.او برای لغتنامه تحقیق های فراوانی را انجام داد.آثار های او جاودانه است.او اطلاعات و آگاهی های زیادی را جمع آوری کرده بود.من سعی میکنم از آثاری که از او به یادگار مانده است ،استفاده کنم.

جواب سوال. دهخدا بیشتر عمر خود را جمع آوری پرداخت و تحقیق های زیادی انجام می داد و آثار او جاودانگی دارد و تمام اندیشمندان او را تحسین می کنند و یادگار او همیشه در ذهن ما است و خواهد بود.‌‌..‌‌‌.‌

جواب سوال. شهید مانند گل های پرپر شده است و صداقت و سرنوش ما را .معلوم می کند وبر روی سنگر به شهادت می‌رسند حماسه ی زندگی ما معلوم خواهد شد.

جواب سوال. دهخدا برای آثاری که داشت بسیار زحمت کشیده بود او طی این۴۸ سال بسیار تحقیق کرده بود و اطلاعات زیادی جمع اوری کرده بود این اثار او یک یادگاری از او است و اندیشمندان معتقدند اثار او یک آثار جاودان و تاثیرگزار است.

 

 

4 دیدگاه در “جواب صفحه ۶۰ نگارش ششم

  1. علی مرادی میگوید:

    کتاب را می گرفتم و از او می خواستم تا کتاب را ادامه بدهد ولی چون عمر او روبه پایان بود و نمی توانست ادامه دهد خودم با تلاش و کوشش ادامه می دادم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *