جواب فعالیت صفحه ۳۷ علوم چهارم
با سلام خدمت کاربران محترم دانشکده ها . و اما ما و شما کلاس چهارمی ها یک درس دیگری از کتاب علوم با جواب ! این بار هم جواب فعالیت صفحه ۳۷ علوم چهارم پایه چهار ابتدایی درس پنجم گرما و ماده بصورت رایگان برای کاربران عزیز و محترم تهیه کرده ایم.
که بیشتر افراد بخاطر برخی مشکلات که در پاسخ به سوالات علوم چهارم داشته اند امروز تیم دانشکده ها به تمام کمال با کاربرانش همراه هست.
بخاطر مشکلات کلاس سوم ابتدایی با حل صفحه ۳۷ علوم چهارم را که برخی از دانش آموزان که مشکل دارند.
مجبور هستند جوابهای سوالات را با جستجو کردن در اینترنت راهی برای این مشکلات که پیش رو دارند در کتاب درسی فعالیت صفحه ۳۷ علوم چهارم رفع کنند.
خب برای رفع مشکلات سوالات و پرسش های متن کتاب علوم چهارم ابتدایی ما این گام به گام علوم چهارم را بصورت رایگان در انتهای همین پست برای شما قرار داده ایم و ما با شما در سایت دانشکده ها همراه هستیم.
این سوالات پایه چهارم علوم که ما قرار داده ایم درس پنجم گرما و ماده در این پست برای شما کاربران بصورت رایگان با پاسخ به تمام پرسشهای متن و … قرار داده ایم.
علوم چهارم با پاسخ به سوالات رایگان و حل و فصل کتاب با پاسخ درس پنجم گرما و ماده گام به گام علوم چهارم بصورت کامل و دقیق میباشد و با کتب درسی جدید منطبق دارد.
خب عزیزانی که نیاز به جوابهای کتاب علوم درس پنجم گرما و ماده پایه ۴ ابتدایی دارند ما بصورت رایگان ، در انتهای همین پست لینک دانلود جواب فعالیت صفحه ۳۷ علوم چهارم ابتدایی رایگان را قرار داده ایم .
1- به کمک آموزگار، درون یک پاکت خالی شیر تا نیمه آب داغ بریزید و درِ آن را محکم ببندید.
2- آن را به پهلو روی میز قرار دهید.
3- سه شکاف روی بدنهٔ پاکت ایجاد کنید. اندازهٔ هریک برابر با عرض خط کش باشد.
4- روی خط کشهای چوبی، فلزّی و پلاستیکی تکّههای مساویِ شکلات بچسبانید.
5- سرِ دیگر خط کشها را هم زمان در شکافهای قوطی و درون آب داغ قرار دهید.
6- کمی صبر کنید. پیشبینی کنید چه اتّفاقی میافتد. مشاهدات خود را بنویسید. شکلات ذوب میشود.
– شکلات روی کدام خط کش سریعتر ذوب میشود؟ توضیح دهید. خط کش فلزی
گرمای آب از خط کش فلزّی به شکلات انتقال مییابد، امّا از خط کش چوبی و پلاستیکی به خوبی عبور نمیکند.
معمولاً برای پختن غذا از ظرفهای فلزّی مانند قابلمههای مسی و چُدَنی استفاده میشود؛ زیرا فلزها گرما را بهتر و سریعتر از خود عبور میدهند.
به موادّی مانند فلز که گرما را عبورمیدهند، رسانای گرما میگویند. به موادّی مانند چوب و پلاستیک که گرما از آنها به خوبی عبور نمیکند، نارسانای گرما میگویند.