جواب فعالیت صفحه ۷۶ علوم هفتم رایگان که در این پست برای کاربران دانشکده ها حل صفحه ی هفتاد و شش فصل نهم علوم هفتم منابع انرژی را با پاسخ را قرار خواهیم داد.
دوستان عزیز در این فصل ۹ منابع انرژی صفحه ۷۶ علوم کلاس هفتم ما جواب کل سوالات این صفحه را برای شما قرار داده ایم که میتوانید در این پست مشاهده کنید و غیر از جواب های درسی صفحه هفتاد و شش که صفحه به صفحه برای شما قرار داده ایم یک لینک در انتهای همین پست را قرار داده ایم که اگر روی لینک کلیک کنید میروید به صفحه بعد که جواب تمام سوالات فصل ۹ علوم هفتم در آنجا قرار داده ایم که غیر از این داخل همان پست یک گام به گام رایگان علوم هفتم هم گذاشتیم که میتوانید دانلود کنید بصورت رایگان
این پست جواب فعالیت صفحه ۷۶ علوم هفتم فقط بخاطر کاربران دانشکده ها بصورت رایگان قرار داده ایم که بتوانند جواب سوالات علوم هفتم خود را حل کنند اگر جواباتی جای مانده است شما میتوانید در کامنت سوال جواب ها را ارسال کنید تا بقیه دوستان و همکلاسیهای شما از مهارت و هوش زکاوت شما استفاده کنند.
جواب فعالیت صفحه ۷۶ علوم هفتم
لطفا توجه کنید که غیر از حل سوالات علوم هفتم صفحه ۷۶ که در این پست برای شما قرار داده ایم در انتهای همین پست یک لینک از جواب سوالات علوم هفتم فصل ۹ و تمام درسهای علوم پایه هفتم بطور کامل رو هم قرار داده ایم ، که میتونید روی آن لینک کلیک کنید و منتقل بشید به صفحه سوالات فصل نه و در این مورد لطفا برای خوشحال کردن ما نظرات خودتون رو واسمون ارسال کنید خوشحالی شما خوشحالی ما هست ، انشالله کمکم تمام درس ها را بصورت رایگان برای شما قرار خواهیم داد و سایت daneshkadeha.com را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید.
جواب سوالات فعالیت صفحه ۷۶ علوم هفتم فصل نهم
الف) به کمک اعضای گروه خود در خصوص نقاط قوت و ضعف تولید انرژی الکتریکی از طریق نیروگاههای هستهای تحقیق کنید و نتیجه را در کلاس درس به بحث بگذارید.
مزایای سوختهای هستهای:
* با مقدار کمی از سوختهای هستهای، میتوان انرژی بسیار زیادی به دست آورد.
* سوختهای هستهای، گازهای آلوده کنندهٔ محیط زیست تولید نمیکنند.
معایب سوختهای هستهای:
* منابع این سوختها محدود است و پس از مدتی تمام میشوند.
* فرآیند آماده سازی این سوختها کاری مشکل و پیچیده است.
*سوختهای هستهای پرتو زا و خطرناک هستند.
*ایمنی و حفاظت از راکتورهای هستهای، کاری حساس و بسیار پر هزینه است.
ب) بازده نیروگاههای سوخت فسیلی و هستهای حدود ۳۵ درصد است؛ یعنی این نیروگاهها از هر ۱۰۰ واحد انرژی ای که دریافت میکنند، تنها ۳۵ واحد آن را به انرژی الکتریکی تبدیل میکنند. با توجه به ضرورت استفاده بهینه از منابع انرژی به ویژه انرژی الکتریکی، راهکارهایی عملی برای صرفهجویی در مصرف انرژی الکتریکی در محلی که زندگی میکنید، پیشنهاد کنید. به حداقل رساندن اتلاف انرژی از طریق سیمهای انتقال برق با استفاده از علوم نوین، کاهش مصرف برق و خاموش کردن چراغهای اضافی، استفاده از لامپهای با بازده بالا (فلورسنت)، بررسی وسایل برقی و در صورت نیاز اقدام به تعمیر آنها، فاصلهٔ مناسب میان وسایل گرما زا و سرمازا.
آیا میدانید
انرژی خورشید در بخش مرکزی آن تولید میشود. دمای مرکز خورشید چندین میلیون و دمای سطح آن حدود ۵۵۰۰ درجۀ سانتیگراد است.
منشا تولید انرژی در خورشید و دیگر ستارگان، نیز نوع دیگری فرایند هستهای است. تولید انرژی از طریق این نوع فرایند موضوع پژوهشهای جدی در بسیاری از آزمایشگاههای فیزیک در سراسر نقاط دنیا و از جمله برخی از دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشورمان ایران است.
منابع انرژی میتوانند جایگزین شوند
همانطور که دیدید، هم اینک بیش از ۸۵ درصد از انرژی مورد نیاز بشر از طریق سوختهای فسیلی تامین میشود. افزون بر اینکه سوختهای فسیلی با گذشت زمان به سادگی جایگزین نمیشوند، باعث آلودگی زمین، اقیانوسها و هوا نیز میشوند.
برای برآوردن نیاز رو به افزایش بشر به انرژی و داشتن محیطی سالم و پاک، باید در جستوجوی انرژیهای جایگزین باشیم. این انرژیها، که به منابع انرژی تجدیدپذیر موسوماند، زمین را آلوده نمیکنند و همچنین باعث گرمایش جهانی نمیشوند.
منابع انرژی تجدید پذیر، انواع بسیاری دارد و میتوانند به طور مداوم جایگزین شوند و هیچ وقت تمام نمیشوند. انرژی خورشیدی، انرژی باد، انرژی برق آبی (هیدروالکتریک)، انرژی موجهای دریا، انرژی جزر و مدی، انرژی زمین گرمایی و انرژی ناشی از سوختهای گیاهی از جمله منابع انرژی تجدید پذیر به شمار میروند.