جواب فعالیت صفحه ۸۶ علوم هفتم
جواب فعالیت صفحه ۸۶ علوم هفتم فصل ۱۰ گرما و بهینه سازی مصرف انرژی حل سوالات درس ۱۰ تجربی صفحه هشتاد و شش دوره اول متوسطه هفتم کتاب درسی علوم تجربی پاسخ سوال درس دهم را برای کاربران پایه هفتمی در این پست رایگان قرار داده ایم.
کلاس هفتمی های عزیز در این فصل دهم گرما و بهینه سازی مصرف انرژی صفحه ۸۶ علوم کلاس هفتم ما جواب کل سوالات این صفحه را برای شما قرار داده ایم که میتوانید در این پست مشاهده کنید و غیر از جواب های درسی صفحه هشتاد و شش فعالیت ها که صفحه به صفحه برای شما قرار داده ایم یک لینک در انتهای همین پست را قرار داده ایم که اگر روی لینک کلیک کنید میروید به صفحه بعد که جواب تمام سوالات درس دهم علوم هفتم در آنجا قرار داده ایم که غیر از این داخل همان پست یک گام به گام رایگان علوم هفتم هم گذاشتیم که میتوانید دانلود کنید بصورت رایگان.
دانش آموزان پایه هفتمی این پست جواب فعالیت صفحه ۸۶ علوم هفتم فصل ۱۰ فقط بخاطر کاربران دانشکده ها بصورت رایگان قرار داده ایم که بتوانند جواب سوالات علوم هفتم خود را حل کنند اگر جواباتی جای مانده است شما میتوانید در کامنت سوال جواب ها را ارسال کنید تا به اسم شما این جواب سوالات قرار دهیم و بقیه دوستان و همکلاسیهای شما از مهارت و هوش زکاوت شما استفاده کنند.
لطفا توجه کنید که غیر از حل سوالات علوم هفتم ص ۸۶ که در این پست برای شما قرار داده ایم در انتهای همین پست یک لینک از جواب سوالات علوم هفتم فصل دهم و تمام درسهای علوم پایه هفتم بطور کامل رو هم قرار داده ایم ، که میتونید روی آن لینک کلیک کنید و منتقل بشید به صفحه سوالات فصل ۱۰ و در این مورد لطفا برای حمایت ما نظرات خودتون رو واسمون ارسال کنید خوشحالی شما خوشحالی ما هست ، انشالله کمکم تمام درس ها را بصورت رایگان برای شما قرار خواهیم داد و سایت daneshkadeha.com را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید.
جواب سوالات فعالیت صفحه ۸۶ علوم هفتم
دو محفظۀ A و B که در آنها مولکولهای یکسانی قرار دارند را در نظر بگیرید، محفظۀ A داغ و محفظۀ B سرد است.
الف) جنبش مولکولی A و B را با هم مقایسه کند.
چون گرما شکلی از انرژی است پس جسمی Aکه داغ است ذرات آن دارای انرژی زیادی است. بنابراین جنبش مولکولی ماده زیاد، در نتیجه هر مولکول به مولکول مجاور ضربه میزند. ذرات ماده جامد در جای خودشان در حال جنبش و نوسان و لرزشاند. هر چه دما بیشتر باشد مولکولها با سرعت بیشتری میلرزند ولی در جسم B که سرد است جنبش مولکولی کم و لرزش مولکولها در سر جایش بسیار کمتر است.
ب ) اگر دو محفظه را در تماس با یکدیگر قرار دهیم، جنبش مولکولی کدام محفظه کم و کدام محفظه زیاد میشود؟ چون جسم گرم انرژی گرمایی را به جسم سرد منتقل میکند تا به دمای تعادل برسند. بنابراین جنبش مولکولی جسم B که سرد است در حال زیاد شدن و جسم A که گرم است بر اثر از دست دادن گرما جنبش آن کم میشود تا به دمای تعادل برسند.
پ) پس از رسیدن به حالت تعادل، جنبش مولکولی دو محفظه را با هم مقایسه کنید. دمای تعادل دیگر مقدار انرژی که جسم از دست میدهد و مقدار انرژی که جسم به دست میآورد یکسان است. بنابراین جنبش مولکولی جسم A B یکسان میشود.
انتقال گرما
همانطور که دیدیم، گرما شکلی از انرژی است؛ بنابراین مانند هر انرژی دیگری میتواند منتقل شود و در انتقال آن نیز همواره قانون پایستگی انرژی برقرار است. گرما به روشهای مختلفی از جسمی به جسم دیگر منتقل میشود که در اینجا به آنها میپردازیم.
رسانش: هرگاه یک سر میلهٔ فلزی را روی شعله قرار دهید، طولی نمیکشد که سر دیگر آن، که در دست شماست، آن قدر داغ میشود که دیگر نمیتوانید آن را نگه دارید. گرما از سری که روی شعله قرار دارد وارد میشود و آن را داغ میکند. با توجه به اختلاف دمای دو سر میله گرما از سر داغ به سمت دیگر میله منتقل میشود. این نوع انتقال گرما را رسانش گرمایی مینامیم.
گرما از سر داغ به سر دیگر منتقل میشود.
در رسانش گرمایی، گرمای شعله سبب میشود که جنبش اتمهای سِر گرم شدهٔ میله، بیشتر شود و در اثر برخورد با اتمهای مجاور، انرژی به آنها منتقل کند و در نتیجه سبب افزایش جنبش اتمهای مجاور شود؛ بدین ترتیب اتمها بدون رفتن از جایی به جای دیگر انرژی خود را منتقل میکنند.
گرمای شعله سبب جنبش بیشتر اتمهای سر میله میشود.