جواب گفتوگو کنید صفحه ۹۵ علوم هفتم
جواب گفتوگو کنید صفحه ۹۵ علوم هفتم و جمع آوری اطلاعات فصل ۱۱ سلول و سازمان بندی آن حل سوالات درس تجربی صفحه نود و پنج دوره اول متوسطه هفتم کتاب درسی علوم تجربی پاسخ سوال درس یازده را برای کاربران پایه هفتمی در این پست رایگان قرار داده ایم.
کلاس هفتمی های عزیز در این فصل یازدهم سلول و سازمان بندی آن انرژی صفحه ۹۵ علوم کلاس هفتم ما جواب کل سوالات این صفحه را برای شما قرار داده ایم که میتوانید در این پست مشاهده کنید و غیر از جواب های درسی صفحه نود و پنج گفتوگو کنید ها که صفحه به صفحه برای شما قرار داده ایم یک لینک در انتهای همین پست را قرار داده ایم که اگر روی لینک کلیک کنید میروید به صفحه بعد که جواب تمام سوالات درس یازده علوم هفتم در آنجا قرار داده ایم که غیر از این داخل همان پست یک گام به گام رایگان علوم هفتم هم گذاشتیم که میتوانید دانلود کنید بصورت رایگان.
دانش آموزان پایه هفتمی این پست جواب گفتوگو کنید و جمع آوری اطلاعات صفحه ۹۵ علوم هفتم فصل ۱۱ فقط بخاطر کاربران دانشکده ها بصورت رایگان قرار داده ایم که بتوانند جواب سوالات علوم هفتم خود را حل کنند اگر جواباتی جای مانده است شما میتوانید در کامنت سوال جواب ها را ارسال کنید تا به اسم شما این جواب سوالات قرار دهیم و بقیه دوستان و همکلاسیهای شما از مهارت و هوش زکاوت شما استفاده کنند.
لطفا توجه کنید که غیر از حل سوالات علوم هفتم ص ۹۵ که در این پست برای شما قرار داده ایم در انتهای همین پست یک لینک از جواب سوالات علوم هفتم فصل یازدهم و تمام درسهای علوم پایه هفتم بطور کامل رو هم قرار داده ایم ، که میتونید روی آن لینک کلیک کنید و منتقل بشید به صفحه سوالات فصل ۱۱ و در این مورد لطفا برای حمایت ما نظرات خودتون رو واسمون ارسال کنید خوشحالی شما خوشحالی ما هست ، انشالله کمکم تمام درس ها را بصورت رایگان برای شما قرار خواهیم داد و سایت daneshkadeha.com را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید.
جواب سوالات گفتوگو کنید صفحه ۹۵ علوم هفتم فصل ۱۱
دربارۀ عبارت زیر در گروه خود گفتوگو کنید.
«یاختههای ماهیچهای با یاختههای عصبی کاملاً متفاوتاند».
هر سلول بر حسب کاری که انجام میدهد، اندازه و شکل خاصی پیدا میکند. سلولهای عصبی کار انتقال پیام عصبی را بر عهده دارند و اغلب بلند و رشته مانند هستند و سلولهای ماهیچهای که وظیفهٔ حرکت دادن اندامهای مختلف بدن را بر عهده دارند، دراز هستند. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که سلولها در شکل، اندازه و نوع کارشان با هم تفاوت دارند، اما با وجود این تفاوتها، همهٔ سلولها در داشتن سه بخش اصلی غشای پلاسمایی، سیتوپلاسم و هسته شبیه به هم هستند و نمیتوان گفت سلولهای عصبی و ماهیچهای کاملاً متفاوت هستند.
هسته در گیاهان، جانوران، قارچها و آغازیان، غشایی دارد که آن را در بر میگیرد؛ اما در باکتریها، مواد هستهای در غشایی قرار ندارند و هستۀ مشخصی را تشکیل نمیدهند (شکل ب)
جواب اطلاعات جمعآوری کنید صفحه ۹۵ علوم هفتم
در یک فعّالیت گروهی و با مراجعه به اینترنت در مورد بزرگترین یاختهها تحقیق، و نتیجه را به کلاس گزارش کنید. بزرگترین سلولها مربوط به گیاهان هستند، یعنی سلولهای گیاهی بزرگتر از جانوریاند. سلولهای پارانشیم در گیاهان از همه بزرگترند و در سلولهای جانوری، سلول تخمک جانوران ساده بزرگترین سلول است و سلول تخمک انسان و پرنده بسیار دشت میباشند.
نگاهی به درون یاخته
یک کارخانۀ تولید مواد غذایی را در نظر بگیرید که روزانه انواعی فراورده تولید میکند. مواد اولیه وارد کارخانه شده در آنجا مخلوط و پخته میشوند؛ سپس تولیدات بستهبندی، و به محلهای مختلف فرستاده میشوند. هر یک از این کارها در بخشهای متفاوتی از کارخانه انجام میشود. یاخته نیز شباهت زیادی به کارخانه دارد.
عالی بود
خیلی خوب بود عالی.