پاورپوینت درمورد بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها
بیوسورفکتانت ها (BS) مولکول های فعال سطح هستند که توسط میکروارگانیسم ها تولید می شوند. چندین دهه است که آنها به عنوان گزینه های امیدوار کننده ای برای سورفاکتانت های فعلی مبتنی بر نفت مورد توجه قرار گرفته اند. گذشته از مشخصات سبز آنها ، غلظت مایکل بسیار قابل توجهی دارند ، تنش سطح هوا / آب را به سطوح بسیار کم کاهش می دهند و امولسیفایر عالی هستند ، که همه آنها را قابل مقایسه یا برتر از همتایان مصنوعی خود می کند.
این خصوصیات فیزیکی قابل توجه از ساختارهای شیمیایی پیچیده تری حاصل می شود که در آن مناطق آبگریز و آبگریز به اندازه سورفکتانتهای شیمیایی به روشنی از هم جدا نیستند اما دارای توزیع موزاییکی تر قطبیت و همچنین ساختارهای شاخه ای یا دایره ای هستند.
این امر به لیپوپپتید سورفکتین اجازه می دهد ساختارهای کروی را برای تسهیل بسته بندی متراکم در رابط ها اتخاذ کند. آنها همچنین پیچیده تر هستند. گلیکولیپید BS ، به عنوان مثال ، رامنولیپیدها (RL) و سوفورولیپیدها ، از نظر بیولوژیکی به عنوان مخلوطی تولید می شوند که در اندازه و اشباع ناحیه آبگریز و همچنین تغییراتی در گروه آبگریز مانند تعداد گروه های قند و سطوح مختلف استیل سازی متفاوت هستند. به خواص فعال سطح متغیر. دوزیستی آنها اجازه می دهد تا RL به راحتی در غلظت های زیر cmc به درون غشاها وارد شود تا ساختار غشایی را تعدیل کرده و لیپوپلی ساکاریدها را استخراج کند ، و منجر به بازسازی گسترده بیوفیلم در داخل بدن ، گاهی اوقات با همکاری پیش سازهای آبگریزی RL می شود.
با تشکر از موزاییک بودن آنها ، حتی BS آنیونی مانند RL فقط ضعیف به پروتئین ها متصل می شوند و قدرت انعطاف پذیری بسیار پایین تری را نشان می دهند ، حتی از پروتئین مجدد پروتئین غشایی حمایت می کنند. با این وجود ، آنها می توانند تخریب پروتئین را با پروتئازها تقویت کنند ، به عنوان مثال با خنثی کردن بارهای مثبت ، که همراه با خاصیت مبارزه با بیوفیلم آنها را به سورفاکتانتهای شوینده بسیار امیدوارکننده تبدیل می کند. این مقاله بخشی از یک شماره ویژه با عنوان: نقص در لیپیدها / نقایص لیپیدها و کنترل لیپید فعالیت پروتئین ویرایش شده توسط دیرک اشنایدر است.
بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها
مولکولهای قطبی هستند که دارای دو بخش
هیدروفیل (ابدوست) و هیدروفوب (اب گریز)
می باشند.
منجر به کاهش کشش سطحی و بین سطحی می شوند و ایجاد میکروامولسیون می کنند.
امولسیون ها از پراکندگی ذرات یک مایع درمایع دیگر حاصل می شود که از روش هایی مانند تقطیر و پراکندگی و مخلوط کردن حاصل می شود.
ویژ گی ها
۱- کاهش کشش سطحی و بین سطحی
۲- مرطوب کنندگی
۳- چربی دوستی
۴-ژل کنندگی
۵- تولید کف
۶-آبدوستی
۷- جدا سازی فلزات
و ….
تولید بیوسورفکتانت ها
۱- میکروارگانیسم ها
باکتری ها
مخمرها
۲- آنزیم ها
تولید سور فکتانت ها
۱- روش شیمیایی
بیوسورفکتانت ها نسبت به سورفکتانت ها مزیت دارند.
طبقه بندی بیوسورفکتانت ها
– گلیکولیپیدها
۲- فسفولیپیدها و اسیدهای چرب
۳- لیپوپپتید و لیپوپروتئین ها
۴- بیوسورفاکتانت های پلیمری
a : سوفورلیپیدها
۵- بیوسورفاکتانت های ویژه b : رامنو لیپیدها
c : تره هالولیپیدها
کاربردهای صنعتی بیوسورفاکتانت ها
۱- کاربرد در صنایع غذایی
۲- کاربرد در صنایع ارایشی و بهداشتی
۳- کاربرد در صنعت نفت
۴- سایر کاربردها
کاربرد در صنایع ارایشی و بهداشتی
بیوسورفاکتانها در صنایع ارایشی باعث سازگاری بیشتر محصول با پوست بوده و به عنوان مرطوب کننده مورد استفاده است.
در صنعت بهداشتی مواد شوینده ای که از بیوسورفاکتانت ها تولید می شوند به عنوان عامل خیس کننده عمل کرده کشش سطحی اب را کم می کنند.
ذرات کثیف و اب را با یکدیگر اتصال می دهند و باعث پاک کنندگی بهتر می شوند.
متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن پروژه میباشد
که به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.
شما بعد از پرداخت آنلاین فایل را فورا دانلود نمایید .
فرمت فایل :پاورپوینت
تعداد اسلاید:۱۷
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.