تحقیق در مورد راکتورهای UASB

خرید و دانلود آنی

خرید پروسه انلاین کتاب ، فایل پاورپوینت و طرح درس و مقاله های دیگر

پشتیبانی از دانلود های ناموفق

پشتیبانی از سروش + واتساپ + تلگرام

شماره پشتیبانی

09103705578

تحقیق در مورد راکتورهای UASB فن آوری پتوی لجن بی هوازی جریان بالا همچنین به عنوان راکتور UASB شناخته می شود نوعی هضم کننده بی هوازی است که در تصفیه فاضلاب استفاده می شود. راکتور UASB یک هضم کننده سازنده متان است که از یک فرآیند بی هوازی و تشکیل یک پتو لجن دانه ای استفاده می کند و توسط میکروارگانیسم های بی هوازی پردازش می شود. 2

این مقاله که درباره راکتورهای UASB تهیه شده است در فرمت پاورپوینت در 22 اسلاید تهیه شده است.

راکتورهای UASB

مفهوم و طراحی پاورپوینت درباره راکتورهای UASB

تحقیق در مورد راکتورهای UASB بر اساس به اصطلاح جداکننده سه فاز ساخته شده است ، که این رآکتور را قادر می سازد مخلوط های گاز ، آب و لجن را در شرایط آشفتگی بالا جدا کند. این امکان را برای طرح های کم حجم و ارزان تر فراهم می آورد. 1

تحقیق در مورد راکتورهای UASB

راکتور دارای چندین هود گاز برای جداسازی بیوگاز است. در نتیجه ، رابط های گاز / آب بسیار بزرگ به میزان زیادی تلاطم را کاهش می دهند ، و باعث می شود سرعت بارگذاری نسبتاً بالایی از 10 – 15 کیلوگرم بر متر مکعب در متر مکعب باشد. جداسازی در راکتور UASB تنها به 1.0 متر ارتفاع نیاز دارد ، که از اثرات شناور شدن و در نتیجه لایه های شناور جلوگیری می کند.

به طور کلی ، در طول درمان راکتور UASB ، بستر از بستر لجن گسترش یافته عبور می کند که در ابتدا حاوی غلظت بالایی از زیست توده است. پس از آن ، قسمت باقیمانده بستر از زیست توده ای متراکم تر متراکم که پتو لجن نام دارد عبور می کند.

در مورد راکتورهای UASB

این ماده نفوذکننده از پایین آن توسط پمپ پریستالتیک به راکتور UASB پمپ می شود. تأثیرگذار به سمت بالا حرکت کرده و با توده لجن با زیست توده تماس برقرار می کند ، سپس به سمت بالا حرکت می کند و بسترهای باقیمانده دوباره با زیست توده در پتو لجن عمل می کنند که غلظت کمتری از زیست توده را در مقایسه با بستر لجن زیر نشان می دهد.

حجم پتو لجن باید برای انجام عملیات تصفیه بیشتر فاضلاب پس از عبور از لایه زیرین بستر لجن با استفاده از کانال کافی باشد. در عین حال ، به اطمینان از کیفیت پساب پایدار کمک خواهد کرد. جداکننده 3 مرحله (گاز-مایع-جامد یا GLS) که در بالای پتو لجن واقع شده است تا ذرات جامد را از مخلوط (گاز ، مایع و جامد) پس از تصفیه جدا کنند و از این رو اجازه می دهند مایع و بنزین راکتور UASB را ترک کنند.

پس از تصفیه فاضلاب تصفیه شده توسط سیستم جمع آوری پساب از طریق تعداد شستشوی توزیع شده در کل مناطق تخلیه شده ، به شستشوی اصلی ارائه شده در حاشیه راکتور جمع آوری می شود. و سوخت های زیستی تولید شده به عنوان سوخت با ارزش یا برای رسوب جمع می شوند.

میانگین بارگیری در مقیاس کامل UASB از 682 گیاه در مقیاس کامل مورد بررسی 10 کیلوگرم COD / m3.d بود.

ارتفاع و مساحت راکتور UASB

برای کاهش مساحت برنامه و کاهش هزینه زمین ، جداکننده GLS و ترتیب توزیع تأثیرگذار و غیره ، راکتور باید تا حد ممکن بالا باشد. و ارتفاع بستر لجن باید برای به حداقل رساندن کانال و اطمینان از سرعت جریان مایع در حداکثر حد مجاز (1.2 – 1.5 متر در ساعت) کافی باشد. بنابراین ، ارتفاع بستر لجن باید حداقل در حدود 1.5 تا 2.5 متر باشد و از این رو باید ارتفاع راکتور به 4 متر محدود شود تا امکان اسکان مناسب برای بستر لجن ، پتو لجن و جداکننده 3 فاز فراهم شود. طبق استاندارد ذکر شده ، حداکثر ارتفاع راکتور حدود 8 متر است ، اما ارتفاع قابل استفاده در استفاده مشترک بین 4/4 تا 6 متر است.

علاوه بر این ، بستر لجن 30 تا 60٪ از کل حجم راکتور را اشغال می کند ، 20 تا 30٪ از کل حجم برای پتو لجن تهیه شده و جداکننده GLS 15 تا 30٪ از کل حجم را اشغال می کند.

درباره جداکننده جامد مایع گازی (GLS)

هدف اصلی این طرح تسهیل بازگشت لجن بدون کمک هر وسیله کنترل انرژی و انرژی خارجی است. عملکرد جداکننده GLS فراهم آوردن واسطهای کافی گازی آب در داخل گنبد گازی است ، منطقه مسکونی کافی در کنار گنبد برای کنترل میزان سرریز سطح. و باز شدن دیافراگم کافی در پایین برای جلوگیری از آشفتگی ناشی از سرعت بالای ورودی مایع در محل سکونت ، برای بازگرداندن مناسب برگشت جامد به راکتور. برای اطمینان از کارکرد مناسب جداکننده GLS باید به هندسه واحد و هیدرولیک آن توجه شود.

شکل 2: جزئیات جداکننده گاز-مایع-جامد (GLS)

مقایسه بین فرآیندهای بی هوازی و هوازی

جدول 1: درمان بی هوازی و هوازی برای 1000 کیلوگرم CODB / d

تحقیق در مورد راکتورهای UASB

اهداف ويژه تصفيه فاضلاب :

الف) تثبيت مواد آلي.

ب) توليد پساب قابل تخليه در محيط و محافظت از محيط زيست.

ج) استفاده مجدد از آب و مواد جامد ناشي از تصفيه فاضلاب.

تجزيه و تثبيت مواد آلي موجود در فاضلاب اغلب از طريق فرايند هاي زيست شناختي، به دو روش هوازي و بي هوازي صورت مي‌گيرد.

روش‌هاي متداول هوازي در تصفيه فاضلاب

لجن فعال، لاگول هوا دهي، صفحات چرخان بيولوژيكي، حوضچه هاي جلا دهي و صافي چكنده.

روش متداول بي هوازي در تصفيه فاضلاب عبارتند از :

، بركه هاي بي هوازي،  UASB  و …

واحد راکتورهای UASB

يكي از پیشرفت های قابل توجه در تکنولوژی مربوط به سیستمهای تصفیه بی هوازی راکتور UASB می باشد که در اواخر دهه 70 میلادی در هلند شکل گرفت. در این فرایند، فاضلاب از انتهای راکتور UASB وارد آن شده و از میان واحد روکش لجن به سمت بالا جریان پیدا می کند. اجزای اصلی راکتور UASB سیستم توزیع فاضلاب ورودی، جدا کننده فاز گاز از جامد و طرح خروج پساب تصفیه شده می باشد

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تحقیق در مورد راکتورهای UASB”

تحقیق در مورد راکتورهای UASB
تحقیق در مورد راکتورهای UASB