بررسي علمي كاربرد بعضي از گياهان داروئي رايج در طب مردمي

خرید و دانلود آنی

خرید پروسه انلاین کتاب ، فایل پاورپوینت و طرح درس و مقاله های دیگر

پشتیبانی از دانلود های ناموفق

پشتیبانی از سروش + واتساپ + تلگرام

شماره پشتیبانی

09103705578

بررسي علمي كاربرد بعضي از گياهان داروئي رايج در طب مردمي

دانلود پاورپوینت بررسي علمي كاربرد بعضي از گياهان داروئي رايج در طب مردمي در 89 اسلاید زیبا تهیه و تنظیم شده است. برای دانلود این مقاله ما در این پست در سایت دانشکده ها قسمتی از متن این تحقیق را در قسمت پایین قرار خواهیم داد تا بتوانید قبل از دانلود پاورپوینت مرور کوتاهی را بر توضیحات داشته باشید.

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد بررسي علمي كاربرد بعضي از گياهان داروئي رايج در طب مردمي

 

حمايت علمي از شكل گيري فلسفي و درماني طب گياهي در طي30 سال گذشته بطور چشم گيري  توسعه يافته  است . پايه ريزي  اين فلسفه از دانش پزشكي  مردمي در سراسر جهان ريشه يابي  شده به قسمي كه امروزه  با بكار گيري  اصول طب مدرن  اثربخشي گياهان داروئي  به اثبات رسيده و اعتقاد جهاني اين است كه  دارو درماني  گياهي  علمي اساس بهداشت  خوب  ،‌پيشگيري  و درمان موثر را تشكيل ميدهد

در ارتباط با اصول طب عوام لازم است بين طب عوام و طب حرفه اي سنتي  تمايزي قائل شويم  طب عوام  درمان هائي  را شامل  ميشود كه توسط  عوام مجرب كه دكتر طب و يا حكيم مجرب نيستند به اجرا در مي آيد – اسرار طب عوام نسل به نسل انتقال يافته، از والدين  به فرزندان و سپس به نوادگان به ارث ميرسد  عوامي كه نقش  درمان را بعهده دارند  مهارت  و علم  خاص  را  در درمان  ناخوشي ها بكاربرده و به هيچ وجه تحصيلات  مربوط به اين رشته را نياموخته اند  و از كتب طب استفاده  نمي كنند .

بكارگيري گياهان در درمان  ناخوشي ها با خلقت بشر همزمان است، ‌بشري كه از يك سوء در برابر انواع بيماريهاي  ناشناخته  و از سوي  ديگر  در برابر انواع  رمز و رازهاي  ناشناخته ي طبيعت  و انواع مخاطرات  ديگر قرار داشته است

مردم كره زمين صدها و هزارها گياهان بومي را  در درمان ناخوشي ها  از زمان قبل از تاريخ بكار مي برده اند اولين مصرف گياهان بعنوان عوامل شفا دهنده كه مورد قبول  واقع شده است از روي نقاشيهاي درون غار Las caux  در فرانسه  كه توسط كربن راديو اكتيو  شناسائي شده است  از 25000 –  13000   سال  قبل ميلاد مسيح شروع ميشود .

گياهان طبي در متعلقات جنازه  يك مرد يخ زده  كه بدن او در كوههاي آلپ در كشور سوئيس منجمد شده است  و مربوط به بيشتر از 5300 سال قبل است ديده شده و بنظر ميرسد كه گياهي  در درمان انگل هاي يافت شده در روده  بكار رفته است .

در علم مردم شناسي آمده است كه حيوانات  داراي تمايلي هستند كه در هنگام كسالت بدنبال گياهان تلخ مي گردند . درمان كننده هاي بومي  اغلب  ادعا  ميكنند كه علم  خود را از مشاهده حيوانات مريض كه غذاي خود را  تغييرداده و ترجيحا”‌ گياهان  تلخ را مصرف ميكنند و در حالت  عادي آنرا  مصرف نميكنندگرفته اند. ‌

بيولوژيستها  شواهدي را فراهم  نموده اند كه براساس مشاهده اينكه گونه هاي مختلف حيواني  مانند شامپازه  ،‌ مرغ ،‌گوسفند و پروانه ها  90%‌ مصرف غذائي  خود را  از ميوه ها Aframomum  melegueta  كه بسيار نزديك  به گياه  زنجبيل است انتخاب ميكنند  كه يك ميكروب كش قوي بوده  و عفونت شيگلوز  و عفونتهاي  مشابه را از  حيوانات دور  ميكند‌.

محققين دانشگاه  وس ليان  اوهايو در امريكا  دريافته اند  كه بعضي از پرندگان  مواد مورد نياز براي ساختن آشيانه خود را ازگِِِِياهانی تهيه مينمايندكه از نظر مواد ضد ميكروبي  بسيار غني  ميباشند براي اينكه بچه  هاي آنها را از باكتريهاي  مضر دور ميسازد.

حيوانات بيمار علوفه  خود را از علوفه هائي  جمع مي كنند  كه از نظر متابوليت هاي ثانوي مانند تانن ها  و الكالوئيدها غني باشند. چون اين  مواد شيميائي  گياهي داراي آثار ضد ويروس ، ضد ميكروب ،‌ضد قارچ و ضد كرم  هستند . بعضي از حيوانات دستگاه گوارش مخصوص دارند كه ميتواند  در مقابل  سموم گياهي مقاومت  نموده  و سازگاري پيدا نمايند .

براي مثال  حيوان Koala   ( جانور  كيسه دار و تنبل  ) ميتواند از برگهاِِي اوكاليپتوس تغذيه كند درحاليكه اين گياه براي  اكثر حيوانات سمي مي باشد.‌ يك گياهي كه در حيوان خاصي  بي ضرر است ممكنست براي تغذيه در انسان بي خطر نباشد‌.

يك حدس منطقي اينست كه اين كشفيات  بطور سنتي  توسط معالجه كنندگان در قبايل بومي جمع آوري شده  و آنها را به ديگران  انتقال داده اند .

مطالعه روي گياهان  داروئي  چنانچه  از اسناد  مكتوب بر مي آيد  از 5000 سال قبل شروع  شده كه به سومريان  مربوط ميشود كه كاربرد پزشكي گياهاني  مانند برگ بو ،زيره سياه و آويشن را بخوبي شرح داده اند . مصريان  قديم  1000 سال قبل از ميلاد مسيح سير ،‌ترياك ، روغن كرچك  ،‌گشنيز، ‌نعناع  را جهت آثار درماني آنها بكار برده اند  از زمانهاي بسيار قديم  مصرف گياهان  جهت درمان بيماريها در بين تمام ملل دنيا رايج بوده است

دانشمندان  ايراني نيز در اين زمينه بسيار فعال بوده  قبل از ظهور اسلام و بعد از ظهور اسلام  با داشتن دانشمنداني چون ابن سينا و ديگران پيشرفتهاي چشمگير و ارزنده اي ارائه نموده اند .

كتاب قانون ابن سينا يکی از اولين فارماكوپه های  دنيا به حساب مي آيد و فهرست  800 داروي تست شده گياهان  و مواد معدني  آورده شده است. در كتاب دوم قانون ابن سينا آثار شفابخش گياهان شامل سنا، ‌روبارب، ‌دارچين و ‌جوزهندي ‌را  به بحث  كشيده است. همزمان اين پيشرفت ها ، ‌طب عوام نيز به كوشش خود ادامه داده است .

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “بررسي علمي كاربرد بعضي از گياهان داروئي رايج در طب مردمي”

بررسي علمي كاربرد بعضي از گياهان داروئي رايج در طب مردمي
بررسي علمي كاربرد بعضي از گياهان داروئي رايج در طب مردمي