دانشکده ها سایت دانلود مقاله ، تحقیق ، جزوه ، پروژه ، و پاورپوینت های دانشجویی و دانش آموزی در این مطلب قرار است یک نمونه تحقیق در مورد سازمان استراژی محور که با فرمت پاورپوینت جمع آوری شده است قرار دهیم . این تحقیق مناسب دانشجویان عزیز می باشد.این نمونه پاورپوینت در ۲۶ اسلاید قرار داده شده است . شما می توانید از این تحقیق نهایت استفاده رو ببرید این تحقیق از چندین منبع جمع آوری شده است و مناسب برای شما کاربران عزیز میباشد. در این مقاله ، ما نحوه یادگیری در سازمان استراژی را به شما کاربران سایتدانشکده ها می آموزیم. نحوه یادگیری این مقاله درباره ساختمان و عملکرد گلبولهای قرمز می توانید یک پله از یادگیری در تحقیقات علمی شما را از دیگر افراد که علاقه به خواندن یا نوشتن مقالات و تحقیق ها را ندارن بالا ببرد.
تحقیق در مورد سازمان استراژی محور
بطور نمونه ما این پاورپوینت درباره سازمان استراژی محور که در ۲۶ اسلاید تهیه و تنظیم شده است بطور نمونه در قسمت زیر برای شما قرار خواهیم داد.وبرای دانلود کامل این پاورپوینت باید خرید خود را کامل کنید تا بتوانید فایل کامل این تحقیق را دریافت کنید.
تالیف : رابرت اس . کاپلان
دیوید پی . نورتون
فصل اول : ایجاد سازمان استراتژی محور
استراتژی و ساختار یک سازمان
استراتژی و ساختار دو عنصر مستقل در تجارت هستند که تا حدودی به هم وابسته هستند. استراتژی – که اغلب ایجاد می شود – عناصر ساختاری مرتبط با تجارت را تعیین می کند. برخی از مشاغل نیز از استراتژی معکوس و شکل استفاده می کنند که مبتنی بر ساختار است. ترکیب این نیروها به طور مؤثر به یک مدل تجاری منسجم منجر می شود که برای دستیابی به اهداف مشترک عمل می کند.
چگونه استراتژی به مشاغل متناسب است
استراتژی جنبه عملی اجرای یک تجارت است. این شامل مدل های قیمت گذاری ، تاکتیک های بازاریابی و مارک گذاری و ارزیابی رقیب است. تدوین استراتژی برای تعیین چگونگی رقابت تجارت در بازار – و از همه مهم تر – چگونگی رقابت در تجارت انجام می شود.
طراحی یک استراتژی نیازمند تعیین هدف خاص و یک تصویر بزرگ برای تجارت است. می توانید ابتدا استراتژی را شکل داده و ساختار را بعداً قالب بندی کنید تا با استراتژی کار کنید. در یک تجارت مستقر که دارای عناصر ساختاری محکم است ، می توانید براساس ساختار و فرآیندهای موجود ، استراتژی تشکیل دهید.
فهرست مطالب سازمان استراژی محور
- کارت امتیازی متوازن
- استراتژی
- هرم پیاده سازی BSC
- مشکلات پیاده سازی BSC
- عصر صنعتی و دارائیهای مشهود
- عصر مبتنی بر دانش پایه و دارائیهای های نامشهود
- نگاه رویکردهای سنتی و BSC به ارزِیابی سازمان
- ویژگیهای سازمانهای استراتژی محور
- اصول سازمانهای استراتژی محور
کارت امتیازی متوازن (BSC)
کارت امتیازی متوازن (BSC) روشی است که در آن استراتژیهای سازمان به مجموعهای از شاخصها یا سنجههای عملکردی قابل اندازهگیری تبدیل شده و از طریق اجرای آن، سیستمی برای سنجش تحقق استراتژی و مدیریت استراتژیک ایجاد میشود.
کارت امتیازی متوازن چارچوبی است که به سازمانها برای ترجمه استراتژیها به اهداف عملیاتی که محرک عملکرد و رفتار سازمان هستند، کمک میکند.
کاپلان و نورتون در تحقیقات خود دریافتند که شرکتهای موفق برای ارزیابی عملکرد خود فقط به سنجههای مالی متکی نیستند، بلکه عملکرد خود را از چهار زاویه دید یا منظر مختلف مورد ارزیابی قرار میدهند:
وجود شکاف بین استراتژی و عمل
ماموریت
چرا هستیم؟
ارزشها
چه چیزی برای ما مهم است؟
چشم انداز
میخواهیم چه باشیم ؟
استراتژی
برنامه ما چیست ؟
دستاوردهای استراتژیک
- کارکنان با انگیزه و آماده
- فرآیندهای کارا و اثربخش
- مشتریان مشعوف
- سهامداران راضی
استراتژی
- توانایی اجرای استراتژی
- استراتژی خوب یا اجرای خوب استراتژی ؟
- چرا سازمانها در اجرای استراتژی های خوب فرموله شده خود با مشکل مواجه اند ؟
درعصرصنعتی
ارزش آفرینی سازمانها عمدتا از طریق بکارگیری سخت افزارهای تولید بود
عصر اطلاعات و اقتصاد مبتنی بر دانش
ارزش آفرینی سازمانها عمدتا ازطریق بکارگیری
مغز افزار و داراییهای نامشهود است.
admin 1 –
سازمان استراژی محور