جواب فعالیت صفحه ۲۹ علوم چهارم

با سلام خدمت کاربران محترم دانشکده ها . و اما ما و شما کلاس چهارمی ها یک درس دیگری از کتاب علوم با جواب ! این بار هم جواب فعالیت صفحه ۲۹ علوم چهارم پایه چهار ابتدایی درس چهارم انرژی الکتریکی  بصورت رایگان برای کاربران عزیز و محترم تهیه کرده ایم.

که بیشتر افراد بخاطر برخی مشکلات که در پاسخ به سوالات علوم چهارم داشته اند امروز تیم دانشکده ها به تمام کمال با کاربرانش همراه هست.

بخاطر مشکلات کلاس سوم ابتدایی با حل صفحه ۲۹ علوم چهارم را که برخی از دانش آموزان که مشکل دارند.

مجبور هستند جوابهای سوالات را با جستجو کردن در اینترنت  راهی برای این مشکلات که پیش رو دارند در کتاب درسی فعالیت صفحه ۲۹ علوم چهارم رفع کنند.

خب برای رفع مشکلات  سوالات و پرسش های متن کتاب علوم چهارم ابتدایی ما این گام به گام علوم چهارم را بصورت رایگان در انتهای همین پست برای شما قرار داده ایم و ما با شما در سایت دانشکده ها همراه هستیم.

این سوالات پایه چهارم علوم که ما قرار داده ایم درس چهارم انرژی الکتریکی در این پست برای شما کاربران بصورت رایگان با پاسخ به تمام پرسشهای متن و … قرار داده ایم.

علوم چهارم با پاسخ به سوالات رایگان و حل و فصل کتاب  که این درس چهارم انرژی الکتریکی گام به گام علوم چهارم بصورت کامل و دقیق میباشد و با کتب درسی جدید منطبق دارد.

خب عزیزانی که نیاز به جوابهای کتاب علوم درس چهارم انرژی الکتریکی پایه ۴ ابتدایی دارند ما بصورت رایگان ، در انتهای همین پست  لینک دانلود جواب فعالیت صفحه ۲۹ علوم چهارم ابتدایی رایگان را قرار داده ایم .

دیگه نیازی ندارید که بخواید هزینه ای را برای پرداخت کتاب علوم پایه ۴ بپردازید ما برای شما بصورت رایگان در اختیارتان گذاشته ایم و انشالله با یاری و همکاری و حمایت شما کم کم تمام دروس را رایگان قرار خواهیم داد حمایت شما فقط معرفی سایت https://www.daneshkadeha.com/ برای دوستان خود که دیگر نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای نداشته باشید در جوابات درسی خود.
نظر یادتان نرود.
 
جواب فعالیت صفحه 29 علوم  چهارم ابتدایی

 

وسایل و موادّ لازم: سیم روکش‌دار، باتری، چسب نواری برق (لنت)، پایهٔ لامپ، لامپ
1- با وسایلی که در اختیار دارید، مداری بسازید که بتوانید با آن دو لامپ را روشن کنید.
2- پس از روشن شدن هر دو لامپ، شکل مداری را که ساخته‌اید رسم کنید.
3- شکل مدار خود را با شکل مدار گروه‌های دیگر مقایسه کنید.
4- شکل مدار گروه خود را با شکل‌های زیر مقایسه کنید. مدار شما به کدام یک شبیه است؟

مدار موازی
مدار متوالی

 

٥- پیش‌بینی کنید که اگر در مدارهای شکل بالا یکی از لامپ‌ها را باز کنید، لامپ دوم روشن می‌ماند؟ یا خیر؟
٦- با آزمایش، درستی پیش بینی خود را بررسی کنید. سپس آنچه را مشاهده می‌کنید بنویسید. اگر مدار متوالی باشد و ما یک لامپ را باز کنیم لامپ دوم خاموش می‌شود. اما اگر مدار موازی باشد اگر یک لامپ را باز کنیم لامپ دوم پر نورتر می‌شود.
جواب فعالیت صفحه 29 علوم چهارم ابتدایی

 
چراغ راهنما بسازید
چراغ راهنما به سه رنگ زرد، قرمز یا سبز دیده می‌شود. در گروه خود با استفاده از سه لامپ و وسایل لازم، یک چراغ راهنمای ساده بسازید. چراغ راهنمای گروه خود را به هم کلاسی‌هایتان نشان دهید و روش کار آن را بیان کنید. برای ساختن چراغ راهنما از مدار موازی استفاده کرده و برای نشان دادن رنگ‌ها از لامپ‌هایی به رنگ زرد، قرمز و سبز استفاده کردیم. در مسیر هر کدام از لامپ‌ها یک کلید قرار می‌دهیم که آن را روشن یا خاموش کند.

 آیا الکتریسیته از همه‌ٔ مواد عبور می‌کند؟

در فعّالیت صفحه‌ٔ 28 با استفاده از میخ آهنی برای یک مدار الکتریکی کلیدی درست کردید. آیا موادّ دیگری مانند پاک کن یا گیره‌ٔ کاغذ را می‌توان به جای میخ آهنی به کار برد؟ برای پی بردن به پاسخ این پرسش، فعّالیت زیر را در گروه خود انجام دهید.

جواب فعالیت صفحه 30 علوم چهارم ابتدایی

 

وسایل و موادّ لازم: سیم روکش‌دار، باتری، چسب نواری برق (لنت)، پایه و لامپ، وسیله‌های گوناگون
١- مداری مانند شکل زیر ببندید.

٢ – در قسمتی از مدار، بین دو سیم، جسم‌های مختلفی مثل میخ، سکّه، پاک کن، خط کش پلاستیکی، خط کش فلزّی، عروسک، لیوان پلاستیکی، خط کش چوبی و گیرهٔ کاغذ قرار دهید.
3 – مشاهده‌های خود را در جدول زیر بنویسید.

نام وسیله روشن می‌شود روشن نمی‌شود
پاک کن   *
میخ *  
سکّه *  
خط کش فلزی *  
خط کش پلاستیکی   *
لیوان شیشه‌ای   *

بعضی از جسم‌ها مانند میخ آهنی، گیره‌ٔ فلزّی (گیرهٔ کاغذ)، سکّه و سیمِ مسی، الکتریسیته را عبور می‌دهند. به این جسم‌ها رسانای الکتریکی می‌گویند. بعضی از جسم‌ها مانند چوب، پلاستیک و شیشه، الکتریسیته را از خود عبور نمی‌دهند، به این جسم‌ها نارسانای الکتریکی می‌گویند.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید