جواب فعالیت صفحه ۵۳ علوم چهارم

با سلام خدمت کاربران محترم دانشکده ها . و اما ما و شما کلاس چهارمی ها یک درس دیگری از کتاب علوم با جواب ! این بار هم جواب فعالیت صفحه ۵۳ علوم چهارم پایه چهار ابتدایی درس هفتم آهن ربا در زندگی  بصورت رایگان برای کاربران عزیز و محترم تهیه کرده ایم.

که بیشتر افراد بخاطر برخی مشکلات که در پاسخ به سوالات علوم چهارم داشته اند امروز تیم دانشکده ها به تمام کمال با کاربرانش همراه هست.

بخاطر مشکلات کلاس سوم ابتدایی با حل صفحه ۵۳  علوم چهارم را که برخی از دانش آموزان که مشکل دارند.

مجبور هستند جوابهای سوالات را با جستجو کردن در اینترنت  راهی برای این مشکلات که پیش رو دارند در کتاب درسی فعالیت صفحه ۵۳ علوم چهارم رفع کنند.

خب برای رفع مشکلات  سوالات و پرسش های متن کتاب علوم چهارم ابتدایی ما این گام به گام علوم چهارم را بصورت رایگان در انتهای همین پست برای شما قرار داده ایم و ما با شما در سایت دانشکده ها همراه هستیم.

این سوالات پایه چهارم علوم که ما قرار داده ایم درس هفتم آهن ربا در زندگی در این پست برای شما کاربران بصورت رایگان با پاسخ به تمام پرسشهای متن و … قرار داده ایم.

علوم چهارم با پاسخ به سوالات رایگان و حل و فصل کتاب  با پاسخ درس هفتم آهن ربا در زندگی گام به گام علوم چهارم بصورت کامل و دقیق میباشد و با کتب درسی جدید منطبق دارد.

خب عزیزانی که نیاز به جوابهای کتاب علوم درس هفتم آهن ربا در زندگی پایه ۴ ابتدایی دارند ما بصورت رایگان ، در انتهای همین پست  لینک دانلود جواب فعالیت صفحه ۵۳ علوم چهارم ابتدایی رایگان را قرار داده ایم .

دیگه نیازی ندارید که بخواید هزینه ای را برای پرداخت کتاب علوم پایه ۴ بپردازید ما برای شما بصورت رایگان در اختیارتان گذاشته ایم و انشالله با یاری و همکاری و حمایت شما کم کم تمام دروس را رایگان قرار خواهیم داد حمایت شما فقط معرفی سایت https://www.daneshkadeha.com/ برای دوستان خود که دیگر نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای نداشته باشید در جوابات درسی خود.
نظر یادتان نرود.
 

 

جواب فعالیت صفحه 53 علوم چهارم ابتدایی

 
وسایل و موادّ لازم: آهن‌ربا، برادهٔ آهن، گیرهٔ کاغذی
برای پی بردن به درستی پيش‌بينی خود، با وسايلی كه در اختيار داريد آزمایش مناسبی را طرّاحی و اجرا كنيد. نتيجه را به كلاس گزارش دهيد.
آهن‌ربا را به براده آهن نزدیک می‌کنیم، می‌بینیم که مقدار زیادی براده جذب دو سر آهن ربا می‌شود. سپس تلاش می‌کنیم که براده‌ها را به وسط آهن‌ربا جذب کنیم که می‌بینیم مقدار کمی براده وسط آهن‌ربا شده است. این مورد را با گیره کاغذ نیز امتحان می‌کنیم و نتیجه می‌گیریم که خاصیت آهن‌ربایی در قطب‌های آهن‌ربا بیش‌تر است.

به قسمتی از آهن‌ربا که خاصیت آهن‌ربایی بیش‌تری دارد، قطب آهن‌ربا مي‌گویند. هر آهن‌ربا دو قطب دارد.

قطب‌های دو آهن‌ربا بر یکدیگر اثر می‌گذارند.

وقتي دو آهن‌ربا را به هم نزديک می‌كنيم، يكديگر را جذب يا دفع می‌كنند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید