پاورپوینت جوشکاری در زیر آب
پاورپوینت جوشکاری در زیر آب یکی از روشهایی است که در شرایطی که نیاز به اتصال قطعات در محیطهای مرطوب و یا زیر آب وجود دارد، استفاده میشود. در این روش، قطعاتی که نیاز به اتصال دارند، در زیر آب قرار میگیرند و با استفاده از تکنیکهای خاص جوشکاری، اتصال دائمی بین آنها بوجود میآید. این روش به دلیل عدم نیاز به خشک کردن قطعات و مناسب بودن برای محیطهای خطرناک و یا محدود شده، در برخی صنایع مورد استفاده قرار میگیرد.
در این روش، برای جوشکاری در زیر آب، از الکترودهای خاصی استفاده میشود که برای جریان الکتریکی در آب، طراحی شدهاند. همچنین، به منظور جلوگیری از اکسیداسیون قطعات، از موادی مانند گاز آرگون استفاده میشود. در کل، پاورپوینت جوشکاری در زیر آب روشی نوین و کارآمد است که به دلیل مزایایی که دارد، در برخی صنایع و پروژههای خاص مورد استفاده قرار میگیرد.
قسمتی از متن این پروژه
در صنعت هیچ قطعه ای به تنهایی قادر به انجام کار مفیدی نیست لذا با اتصال قطعات به
یکدیگر باید مجموعه تشکیل دهنده را ساخت . این مجموعه دستگاهها و ماشینها و وسایل
مختلف را به وجود می آورند. با اندک توجه به وسایل ودستگاههای موجود متوجه خواهید شد
که در همۀ آنها اتصال به کار رفته است ولی نوع اتصال و شرایط محیطی(مرطوب و خشک)
متفاوت است.در ادامه به تفضیل آمده است.
جوشکاری در زیر آب
مقدمه:
بیش از یک صد سال است که قوس الکتریکی در جهان شناخته شده و بکار گرفته میشود. اما اولین جوشکاری زیر آب توسط نیروی دریایی بریتانیا انجام شد. در آن زمان یک کارخانه کشتی سازی برای آب بند کردن نشتهای موجود در پرچهای زیرکشتی که در آب واقع شده بود از جوشکاری زیر آبی بهره گرفت. در کارهای تولیدی که در زیر آب انجام میپذیرد، جوشکاری زیر آبی یک ابزار مهم و کلیدی به شمار میآید. در سال ۱۹۴۶ الکترودهای ضد آب ویژهای توسط وان در ویلیجن در هلند توسعه یافت. سازههای فرا ساحلی از قبیل دکلهای حفاری چاههای نفت، خطوط لوله و سکوهای ویژهای که در آبها احداث میشوند، در سالهای اخیر به طور چشمگیری در حال افزایشاند. بعضی از این سازهها نواقصی را در عناصر تشکیل دهندهاش و یا حوادث غیر مترقبه از قبیل طوفان تجربه خواهند کرد، در این میان هرگونه روش بازسازی و مرمت در این گونه سازههای مستلزم استفاده از جوشکاری زیرآبی است
طبقهبندی جوشکاری زیرآب
جوشکاری زیرآبی را میتوان در دو دسته طبقهبندی کرد:
جوشکاری مرطوب
جوشکاری خشک
در روش جوشکاری مرطوب، عملیات جوشکاری در زیر آب اجرا میشود و مستقیما به محیط مرطوب سر و کار دارد. در روش جوشکاری خشک یک اتاق خشک در نزدیکی محلی که میبایستی جوشکاری شود ایجاد شده و جوشکار کار خود را با قرار گرفتن در داخل اتاقک انجام میدهد
جوشکاری مرطوب
نام جوشکاری مرطوب حاکی از آن است که در زیر آب صورت میپذیرد، مستقمیا در معرض محیط مرطوب قرار دارد. در این روش از جوشکاری از نوعی الکترود ویژه استفاده میشود و جوشکاری به صورت دستی درست مانند همان جوشکاری که در فضای بیرون آب انجام میشود، صورت میگیرد. آزادی عملی که جوشکار در حین جوشکاری از این روش دارد، جوشکاری مرطوب را مؤثرتر و به روشی کارا و از نقطه نظر اقتصادی مقرون به صرف کرده است. تامین کننده نیروی جوشکاری روی سطح مستقر شده است و توسط کابلها و شلینگها به غواص یا جوشکاری متصل میشود.
در جوشکاری مرطوب MMA (جوشکاری قوس فلزی دستی) دو مشخصه زیر بکار گرفته میشود:
۱- تامین کننده نیرو: dc
۲- قطبیت: قطبیت منفی
فرمت فایل :پاورپوینت
تعداد اسلاید:۶۵
یا –
پاورپوینت جوشکاری در زیر آب