جواب فعالیت صفحه ۷۳ علوم هفتم رایگان که در این پست برای کاربران دانشکده ها حل صفحه ی هفتاد و سه فصل نهم علوم هفتم منابع انرژی را با پاسخ را قرار خواهیم داد.
دوستان عزیز در این فصل ۹ منابع انرژی صفحه ۷۳ کلاس هفتم ما جواب کل سوالات این صفحه را برای شما قرار داده ایم که میتوانید در این پست مشاهده کنید و غیر از جواب های درسی صفحه هفتاد و سه که صفحه به صفحه برای شما قرار داده ایم یک لینک در انتهای همین پست را قرار داده ایم که اگر روی لینک کلیک کنید میروید به صفحه بعد که جواب تمام سوالات فصل ۹ علوم هفتم در آنجا قرار داده ایم که غیر از این داخل همان پست یک گام به گام رایگان علوم هفتم هم گذاشتیم که میتوانید دانلود کنید بصورت رایگان .
این پست جواب فعالیت صفحه ۷۳ علوم هفتم فقط بخاطر کاربران دانشکده ها بصورت رایگان قرار داده ایم که بتوانند جواب سوالات علوم هفتم خود را حل کنند اگر جواباتی جای مانده است شما میتوانید در کامنت سوال جواب ها را ارسال کنید تا بقیه دوستان و همکلاسیهای شما از مهارت و هوش زکاوت شما استفاده کنند.
جواب فعالیت صفحه ۷۳ علوم هفتم
لطفا توجه کنید که غیر از حل سوالات علوم هفتم صفحه ۷۳ که در این پست برای شما قرار داده ایم در انتهای همین پست یک لینک از جواب سوالات علوم هفتم فصل ۹ و تمام درسهای علوم پایه هفتم بطور کامل رو هم قرار داده ایم ، که میتونید روی آن لینک کلیک کنید و منتقل بشید به صفحه سوالات فصل نه و در این مورد لطفا برای خوشحال کردن ما نظرات خودتون رو واسمون ارسال کنید خوشحالی شما خوشحالی ما هست ، انشالله کمکم تمام درس ها را بصورت رایگان برای شما قرار خواهیم داد و سایت daneshkadeha.com را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید.
جواب سوالات فعالیت صفحه ۷۳ علوم هفتم
نمودار زیر درصد مصرف انرژیهای مختلف را در همۀ کشورها در سال ۱۳۹۲ نشان میدهد. با توجه به این نمودار به پرسشها پاسخ دهید.
درصد مصرف انرژیهای گوناگون در همۀ کشورها
الف) چند درصد از مصرف انرژی کل جهان از سوختهای فسیلی تأمین شده است؟ سوختهای
فسیلی شامل زغال سنگ، نفت و گاز طبیعی هستند بنابراین : %۸۵= %۲۴+%۳۸+%۲۳ = درصد
سوختهای فسیلی
ب) اگر مصرف سوختهای فسیلی با همین روند ادامه یابد، چه مشکلاتی ممکن است رخ دهد؟ به دلیل اینکه سوختهای
فسیلی از منابع تجدید نشدنی هستند و تمام میشوند. همچنین با تولید گرما و کربن دی
اکسید باعث آلودگی محیط زیست نیز میشوند.
پ) دانشمندان پیشبینی کردهاند که مصرف انرژی در جهان حدود ۳۰ سال آینده دو برابر میشود؛ یعنی جهان در سال ۲۰۴۰ میلادی، تقریباً دو برابر امروز به انرژی نیاز دارد. به نظر شما بشر در آینده این انرژی را از چه منابعی میتواند تأمین کند؟ انرژی خورشیدی، باد، امواج دریا، زمین گرمایی، انرژی هیدروژنی و پیل سوختی، انرژی زیست گاز
ت) تحقیق کنید از میان نزدیک به ۲۰۰ کشور در جهان در چه کشورهایی از سوختهای هستهای برای تأمین انرژی استفاده میشود؟ ایالت متحدهی آمریکا، فرانسه، ژاپن، روسیه، برتانیا، کره جنوبی، کانادا، آلمان، هند، اوکراین، سوئد، چین، اسپانیا، بلژیک، تایلند، جمهوری چک، اسلونی، بلغارستان، فنلاند، مجارستان، برزیل، آفریقای جنوبی، رومانی، مکزیک، آرژانتین، پاکستان، لیتوانی، هلند، ایران، ارمنستان کشورهایی هستند که در حال حاضر از سوختهای هستهای برای تأمین انرژی استفاده میکنند.
منابع انرژی میتوانند تمام شوند
همانطورکه در فعّالیت بالا دیدید، بیش از ۹۰ درصد انرژی مصرفی کل جهان از منابعی تأمین میشود که برای تشکیل آنها میلیونها سال زمان صرف شده است. به همین دلیل جایگزینی آنها پس از مصرف، تقریباً غیرممکن است. این منابع انرژی را منابع تجدید ناپذیر مینامند. سوختهای فسیلی (شامل نفت، گاز و زغال سنگ) و سوختهای هستهای از جمله منابع انرژی تجدید ناپذیر به شمار میروند.
سوختهای فسیلی
تشکیل سوختهای فسیلی به میلیونها سال پیش باز میگردد. بقایای برخی گیاهان و جانداران (ذرهبینی) که روی زمین و به ویژه دریاها زندگی میکردند با لایههایی از گل و لای پوشیده شدند. با گذشت زمان طولانی این لایهها بیشتر و بیشتر متراکم شدند و در اثر فشارهای زیاد و دمای مناسب، این بقایا به سوختهای فسیلی تبدیل شدند.
سوختهای
فسیلی طی میلیونها سال درست شدند
آیا میدانید بسیاری از دانشمندان، سوختهای فسیلی را عامل اصلی افزایش دمای میانگین کرۀ زمین یا همان گرمایش جهانی میدانند. سوختهای فسیلی پس از مصرف، کربن دیاکسید و گازهای مضرّ دیگری در جو زمین آزاد میکنند. انباشت این گازها در گذر زمان سبب افزایش دمای زمین و گرمایش جهانی میشود.