پاورپوینت اصلاح غشای پلی اترسولفون – بررسی روشها

خرید و دانلود آنی

خرید پروسه انلاین کتاب ، فایل پاورپوینت و طرح درس و مقاله های دیگر

پشتیبانی از دانلود های ناموفق

پشتیبانی از سروش + واتساپ + تلگرام

شماره پشتیبانی

09103705578

اصلاح غشای پلی اترسولفون سالهای گذشته پیشرفت قابل توجهی حاصل شده است. تحقیق و مقاله  و بررسی های بسیاری در مورد توسعه در زمینه اصلاح غشا در معرض RO ، UF ، NF ، جداسازی گاز (GS) و کاربردهای پزشکی نوشته شده است. به ویژه ، بیشترین تأکید در روشهای اصلاح ، ویژگیهای غشایی با اصلاح فله ، روشهای ترکیبی و پیوند داده شده است و برخی از ویژگیهای برجسته آنها برجسته شده است. فرم های ورق مسطح و غشاهای فرم فیبر توخالی به ترتیب بررسی می شوند. علاوه بر این ، چشم انداز آینده از غشاء مورد بحث قرار گرفت.

روش های اصلاح غشای پلی اترسولفون در ۳۲ اسلاید پاورپوینت

تعریف غشا :

اصلاح غشای پلی اترسولفون

طبقه بندی غشاها براساس ساختار، روش تولید، ناحیه جداسازی و کاربرد

روش های اصلاح غشاهای پلی اترسولفون

فرآیندهای غشایی :

فیلتراسیون

میکروفیلتراسیون

اولترافیلتراسیون

نانوفیلتراسیون

اسمز معکوس

جداسازی گاز

دیالیز

الکترودیالیز

 

در فیلتراسیون غشائی، خوراک تحت فشار از روی سطح غشاء عبور می کند. آب و قسمتی از یونها ، مولکولها و مواد که دارای اندازه کوچکتر از منافذ غشاء می باشند ، از آن عبور می کنند.

بزرگترین تفاوت فیلتراسیون غشائی و فیلتراسیون معمولی ، جهت جریان میباشد. در فیلتراسیون معمولی جهت جریان و فشار هر دو عمود بر سطح هستند. در حالیکه در فیلتراسیون غشاها جهت جریان موازی سطح غشاء و فشار عمود بر آن می باشد. از این روست که فیلتراسیون غشائی را فیلتراسیون جریان متقاطع می نامند.

فرآیندهای غشایی

فرآیندهای غشایی

اصلاح غشای پلی اترسولفون میکروفیلتراسیون :

اصلاح غشای پلی اترسولفون میکروفیلتراسیون فرآیندی است که برای جداسازی ذرات، جامدات معلق کوچک و موادی دیگر مثل باکتری‌ها، کیست‌ها، مولکول‌هـا و ذراتی بزرگتر از ۰/۲ میکرون استفاده می‌شود.

آلترافیلتراسیون

در آلترافیلتراسیون مولکول‌هایی بزرگ‌تر از ۰/۰۰۵ میکرون جدا می‌شوند. ابعاد حفره‌های فیلتر بین ۲ تا ۵۰ نانومتر است. این فرآیند برای جداسازی و تغلیظ مواد کلوئیدی و سوسپانسیونی به کار می‌رود.

اصلاح غشای پلی اترسولفون نانوفیلتراسیون

اصلاح غشای پلی اترسولفون نانوفیلتراسیون ابعاد حفره‌های نانوفیلتر بین ۰/۵تا ۲ نانومتر است. روش نانوفیلتراسیون طی چند سال گذشته رونق گرفته است. در نانوفیلتراسیون جداسازی بر اساس اندازه مولکول صورت می‌گیرد. اساساً این روش، جهت حذف اجزای آلی نظیر آلوده‌کننده‌هایی در اندازه میکرونی و یون‌های چند ظرفیتی می‌باشد. از دیگر کاربردهای نانوفیلتراسیون می‌توان به حذف مواد شیمیایی که به منظور کشتن موجودات مضر به آب اضافه شده‌اند، حذف فلزات سنگین مانند جیوه، تصفیه‌ی آب‌های مصرفی، رنگ‌زدایی و حذف آلوده‌کننده‌ها اشاره کرد. نانوفیلتراسیون می‌تواند تقریباً از هر منبع آبی، آب پاک به وجود آورد و تمام باکتری‌های موجود در آب را حذف کند.

اسمز معکوس :

اسمز معکوس فرآیندی است که آب در اثر اختلاف فشار از یک غشای نازک عبور می‌کند تا محتویات و مواد معدنی شامل نمک، ویروس‌ها، سموم و سایر ترکیبات آلوده غیر آلی را جدا کند و اتم‎ها و مولکول‌هایی در مقیاس کوچکتر از ۰/۰۰۱میکرون را در محدوده یونی جدا می‌کند. اسمز معکوس تکنیکی است که در دیالیز طبی هم از آن استفاده می‌شود. دیالیز مورد استفاده‌ افرادی است که مشکل کلیوی دارند. کلیه‌ها باعث تصفیه خون شده، مواد زائد مثل اوره و آب را از خون جدا، و به شکل ادرار از بدن خارج می‌کنند. یک دستگاه دیالیز به تقلید از عملکرد کلیه‌ها، کار می‌کند. خون از بدن عبور کرده، وارد دستگاه دیالیز شده و از فیلتر اسمزی عبور می‌کند تا مواد زائد از آن جدا شود و خون تصفیه شده دوباره به بدن برگردد.

 

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پاورپوینت اصلاح غشای پلی اترسولفون – بررسی روشها”

اصلاح غشای پلی اترسولفون - بررسی روشها
پاورپوینت اصلاح غشای پلی اترسولفون – بررسی روشها