پاورپوینت فیزیولوژی گیاهان زراعی | ppt | PowerPoint Plant Physiology | دانشکده ها مرجع دانلود تحقیق جزوه و مقاله های دانشجویی ، در این تحقیق یک پاورپوینت در 445 اسلاید برای کاربران عزیز تهسه کرده ایم.
دانلود پاورپوینت درباره فیزیولوژی گیاهان یک تحقیق دانشجویی
فیزیولوژی گیاه یک زیرشاخه از گیاهشناسی است که به عملکرد یا فیزیولوژی گیاهان مربوط می شود . زمینه های مرتبط نزدیک شامل ریخت شناسی گیاه (ساختار گیاهان) ، اکولوژی گیاه (تعامل با محیط) ، فیتوشیمی ( بیوشیمی گیاهان) ، زیست شناسی سلولی ، ژنتیک ، بیوفیزیک و زیست شناسی مولکولی است .
فرآیندهای اساسی مانند فتوسنتز ، تنفس ، تغذیه گیاه ، عملکردهای هورمون های گیاهی ، تروپیسم ها ، حرکات nastic ، دوره نوری ، فوتومورفوژنز ، ریتم های شبانه روزی ، فیزیولوژی تنش محیطی ، جوانه زنی بذر ، خواب و عملکرد روزنه و تعرق ، هر دو قسمت از روابط آب گیاه ، مورد مطالعه قرار می گیرند. توسط فیزیولوژیست های گیاهان
رشته فیزیولوژی گیاه شامل مطالعه کلیه فعالیتهای داخلی گیاهان است – آن فرآیندهای شیمیایی و فیزیکی مرتبط با زندگی در گیاهان. این شامل مطالعه در بسیاری از سطوح مقیاس اندازه و زمان است. در کوچکترین مقیاس ، فعل و انفعالات مولکولی فتوسنتز و انتشار داخلی آب ، مواد معدنی و مواد مغذی وجود دارد. در بزرگترین مقیاس ، فرآیندهای رشد گیاه ، فصلی بودن ، خوابیدن و کنترل تولید مثل است . زیرشاخه های اصلی فیزیولوژی گیاهان شامل فیتوشیمی (مطالعه بیوشیمی گیاهان) وفیتوپاتولوژی (مطالعه بیماری در گیاهان). دامنه فیزیولوژی گیاه به عنوان یک رشته ممکن است به چندین زمینه اصلی تحقیق تقسیم شود.
پاورپوینت فیزیولوژی گیاهان زراعی
موضوع مقاله | فیزیولوژی گیاهان زراعی |
فرمت تحقیق | پاورپوینت |
تعداد اسلاید جزوه | 445 |
در قسمت زیر ما قسمتی از متن اصلی این پاورپوینت که در مورد فیزیولوژی گیاهان دارویی است برای شما بطور نمونه قرار داده ایم.
پيشگفتار
مقدمه
فصل اول-سلول
فصل دوم- مواد تشکیل دهنده سلولها
فصل سوم – آب ، یکی از اجزای تشکیل دهنده گیاه
فصل چهارم –انتقال
فصل پنجم – انتقال ترکیبات آلی
فصل ششم – فتوسنتز
فصل هفتم- رشد و نمو
فصل هشتم – فيزيولوژي بذر
فصل نهم مواد تنظیم کننده رشد گیاهان
فصل دهم آشنايي با چند گياه زراعي
خلاصه کتاب
فصل اول : سلول گياهي
مقدمه
اندامهای گیاهی از گروهی از یاخته ها و بافتهای تخصص یافته تشکیل شده اند که وظیفه حمایت ، حفاظت ، انتقال مواد ، ذخیره، متابولیسم و تولید مثل را در گیاه به عهده دارند. در گیاهان یکساله و درختچه ها ،پیکره گیاه بر اثر تقسیم ،رشد و نمو سلولهای مریستمی که در نوک ساقه ها و ریشه ها قرار دارند ایجاد می شود از سلولهای مریستمی بافتهای اولیه به وجود می آید مانند بشره ، عناصر آوندی ، مغز.
در گیاهان چند ساله بافتهای ثانویه از طریق فعالیت یک لایه زاینده بوجود می آید از این لایه زاینده سلولهای آوند آبکشی و آوند چوبی ثانویه و سلولهای دیگر تولید می شوند که بواسطه رشد ثانویه، قطر ساقه و ریشه افزایش می یابد. در یک سلول گیاهی ، یک بخش سلولی به نام پروتوپلاسم با دیواره سلولی اولیه احاطه می شود . پروتوپلاسم شامل دو قسمت هسته و سیتو پلاسم می باشد.
سیتوپلاسم شامل مجموعه ای از اندامک ها: میتوکندری،اجسام گلژی،پلاستیدها میکروبادی،لیزوزوم ،واکوئل ،ریبوزوم،شبکه آندو پلاسمی ،میکروتوبول،میکروفیلامنت، قطرات چربی، پروتئینی و دانه های نشاسته می باشد . سیتوپلاسمی که در خارج و پیرامون اندامک ها را اشغال کرده است سیتوسل نام دارد، که شامل پروتئین ها ، اسید های آمینه ، ساکارید ها ، اسید های آلی و یونهای معدنی و ذرات سیتو پلاسمی می باشد . در شکل 1-1 سلول گیاهی و اجزای آن را مشاهده می نمایید.
غشا سلول (cell membran)
تمامی سلولها به وسیله یک غشا که نقش مرز بیرونی را داشته و باعث جدا نمودن سیتوپلاسم از محیط خارج می شود ، احاطه شده اند. غشا باعث می شود سلول ضمن اینکه مواد خاصی را جذب و نگهداری می کند ، برخی مواد دیگر را دفع می کند انواع مختلفی از پروتئینهای ناقل در غشا پلاسمایی قرار دارند که باعث ورود و خروج انتخابی سلولها در سراسر غشایی پلاسمایی می شوند. ساختمان مولکولی تمام غشاهای بیولوژیکی یکسان است . غشاها دارای دو لایه فسفولیپیدی هستند که در میان آنها پروتئینها قرار دارند ( شکل 1-2).
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.